alfa news
ULTIMELE ŞTIRI ALFA:

Partidul Poporului Alba Iulia și-a desemnat candidatul la primărie

Liviu Stoica este numele celui care va candida pe liste partidului lui Dan Diaconescu la primăria municipiului Alba Iulia. El este profesor universitar, doctor în medicină, și se declară convins de doctrina formațiunii, cea îndreptată strict către om.

Argumentul adeziunii sale în cadrul acestui grup politic se datorește convingerilor sale politice care l-au împins să aleagă un partid de centru. “În principal, ma gândesc că această doctrină este de sine stătătoare, nu împrumută nimic, nici de la stânga, nici de la dreapta, și are un principiu clar, acela de a pune în centrul atenției omul.”.

Prioritar pentru Stoica, care este și președintele organizației municipale Alba Iulia, este înregimentarea unui număr cât mai mare de membri care să îi asigure un bazin electoral stabil pentru alegerile din 2012. “Sperăm să obținem 30-35% la consilieri locali iar pe plan județean, în calitate de prim vicepreședinte al județului, vom candida la Consiliul Județean.”. Liderul local al PP se mândrește cu o paletă largă de membri până la ora actuală “de diverse categorii sociale și profesii”.

Mesajul de încheiere al lui Liviu Stoica pentru Albaiulianul a fost: “Noi dorim să fim un partid de sine stătător, nu vă faceți griji, nu vom face alianță cu niciun alt partid și vrem să mergem pe autonomia locală. Dacă vom câștiga alegerile de la Consiliul Județean sper să facem ceea ce eu îmi doresc de multă vreme, o autonomie locală reală.”.


Articole similare:

Lasa un comentariu

RECLAMA

Portal de știri α alfa news 2010.